Skip to content

Topper spuma cu memorie | Recomandări 2023

Salteaua pe care te odihnești nu mai este suficient de confortabilă iar somnul tău are de suferit? Te foiești minute-n șir în căutarea poziției ideale de somn, și cu toate acestea te trezești amorțit, și cu dureri de spate?

Dacă răspunsul tău e da, dar nu ești încă dispus sa cheltui o avere pe o nouă saltea, topper-ul din spumă cu memorie este întocmai produsul de care ai nevoie. Experimentează senzația de a dormi pe un nor pufos, plutind.

topper spuma cu memorie

Care-i sunt toate avantajele și beneficiile, de ce a devenit unul dintre cele mai bine vândute produse în ultimii ani, sau care sunt principalele aspecte de care trebuie să ții cont pentru a-l cumpăra pe cel ideal pt. tine, plus multe multe altele, găsești în acest articol.

Avantaje topper cu memorie:

Confort desăvârșit – Material atermic – Amortizare mișcări – Ameliorare tensiune musculară – Calități ortopedice
 • Confort desăvârșit: Nedeformabil, adaptabil, moale și elastic, topper-ul din spumă cu memorie este cel mai confortabil de pe piață. Odată cu acesta: NU mai trebuie sa te adaptezi saltelei pentru a dormii precum un bebeluș, deoarece topper-ul este cel care se adaptează poziției tale de dormit.
 • Material atermic: Datorită proprietăților atermice pe care le are, spuma cu memorie nu transmite căldură sau frig. În plus, datorită căldurii emanate de corpul uman, acest material devine modelabil adaptându-se tuturor corpurilor și tuturor pozițiilor de dormit (pe spate, pe burta sau într-o parte, de la copii până la vârstnici).
 • Amortizare mișcări: Deoarece absoarbe și amortizează orice mișcare, topper-ul din spumă cu memorie împiedică transferul mișcării dintr-o parte a patului în cealaltă. Nu-ți vei simți partenerul învârtindu-se sau foindu-se in pat, si nici măcar când se da jos.
 • Ameliorare tensiune musculară: Îmbunătățește ergonomia corpului în timpul somnului și ameliorează punctele de presiune musculara (zona cervicala si lombara). Permite statul în pat cu orele, zile sau chiar săptămâni întregi, fără apariția durerii de presiune, amorțeli sau imobilitate.
 • Calități ortopedice: Permite coloanei vertebrale sa adopte mereu poziția corecta. Atât șoldurile cât și umerii ajung să se adâncească în spumă cu memorie în mod egal, asigurând întotdeauna o poziție corectă și relaxantă. Se mulează pe structura corpului împărțind greutatea uniform.

Top topper spumă cu memorie 2023

TopperSaltea.ComSUPER PRET 💰🤩Recomandare ✅👌Gama Premium ✔️🔝
NumeTED Memo Dream Dormeo MemosanTED Aloe MemoryOrtopedicusFDM Visco
ImagineTopper TED Silver Memo Dream, spuma memory, 82x190x5cmTOPPER SPUMA CU MEMORIE DORMEO MEMOSAN ULTIMO ROLL-UP 3+2Topper Ted Aloe Memory, 5 cm, 140x200 cmTopper Saltea Memory 4+2 Argentum, 160 x 200 cmTopper saltea din spuma cu memorie Visco FDM, 200x200 cm, inaltime 4 cm
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
CaracteristiciNivel fermitate mediu; Strat spuma memorie: 1,5 cm; Husa detasabila… vezi tot.Nivel fermitate mediu; Strat spuma memorie: 2 cm; Husa detasabila… vezi tot.Nivel fermitate mediu; Strat spuma memorie: 2 cm; Husa detasabila… vezi tot.Nivel fermitate moale; Strat spuma memorie: 2 cm; Husa detasabila… vezi tot.Nivel fermitate mediu; Strat spuma memorie: 1,5 cm; Husa detasabila… vezi tot.
Dimensiuni82x190, 120x200, 140x200 cm.80x190 cm.90x200, 164x200, 140x200 cm.160x200 cm.90x200, 100x200, 200x200 cm.
Grosime5 cm.5 cm.5 cm.6 cm.4 cm.
Cumpara Pret eMAG Pret TopShop Pret eMAG Pret Ortoped. Pret eMAG

În acest tabel ți-am prezentat 5 dintre cele mai bine vândute toppere realizate din spumă cu memorie. Dacă și patul tău coincide cu dimensiunea unuia dintre acestea, nu mai sta pe gânduri si profita acum de cea mai bună oferta din sector.
În schimb, dacă nici unul dintre cele prezentate în tabel nu ți se potrivește, stai liniștit, ai de unde alege.
În continuare ți-am pregătit catalogul cu cele mai ofertante prețuri din sector.

Catalog topper spuma cu memorie in oferta:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Ghid pt. alegerea topper-ului cu memorie ideal:

topper din spuma cu memorie

Orice tip de topper, cu atât mai mult acesta (topper-ul cu spumă de memorie), este ideal pentru a rezolva probleme unei saltele dure pe care nu mai poți dormi confortabil.
Acesta poate fi utilizat ca și saltea superioara cu memorie pe un pat dublu, de o persoana, pentru copii sau pliabil, pe o canapea extensibilă, sau chiar și pe jos dacă acesta are o densitate destul de mare.

Pentru asta însă, el trebuie ales corespunzător. Iată care sunt principalele aspecte de care trebuie să ții cont pentru o alegere potrivită:

 • Dimensiune: Topperul din spumă cu memorie trebuie ales în primul rând în funcție de dimensiunea saltelei sau a canapelei pe care va fi așezat. Astfel ca exista dimensiuni mici și mari, ideale pentru toate tipurile de paturi: topper spuma memorie 70×190, topper spuma memorie 160×200, topper spuma memorie 140×200, topper spuma memorie 200×200, 170×200 etc.
 • Densitate: Densitatea topper-ului din spuma cu memorie înseamnă cantitatea de material din interiorul sau. Cu cat densitatea este mai mare, crește bineînțeles confortul, adaptabilitatea sa la corp uman, iar greutatea corpului este mult mai bine distribuită creând acel sentiment de plutire. Cele mai bine vândute sunt: topper spuma cu memorie 7 cm si topper spuma memory 10 cm.
 • Atașare la saltea: Un alt detaliu extrem de important de care trebuie să ții cont înainte de a-l cumpăra pentru a dormi confortabil, este sa te asiguri ca are benzi elastice pentru o atașare fixă și sigură de saltea. Cauta sa fie dense, suficient de largi cât să cuprindă salteaua, și bine cusute de cele 4 colțuri alte topper-ului. În general majoritatea vin cu benzi de fixare deja incluse în preț.
 • Husa: Husele toppere-lor au tratamente igienice astfel încât să rămână fără acarieni si praf un timp îndelungat. De obicei husa vine la pachet cu topper-ul și poate fi tratată igienic, sau realizata din planta de aloe vera sau din bambus, ambele cu calități pozitive pentru piele și circulația aerului, evitând totodată acumularea de căldură. În mod normal au fermoar și sunt ușor de spălat.
 • Marcă: Chiar dacă în ziua de azi majoritatea brand-urilor producătoare de toppere reușesc să ofere publicului lor produse dintre cele mai bune, de înaltă calitate, există totuși câteva nume care s-au remarcat datorită calității superioare a topper-ului si a prețului avantajos. Cele mai apreciate mărci de către clienții români sunt: Dormeo, Sleppy, TED, Ortopedicus si Kring.

Recomandări topper cu memorie 2023

Dacă încă nu te-ai hotărât în privința unuia sau a altuia, și tot nu știi încă pe care să-l alegi, echipa TopperSaltea.Com iți sare-n ajutor cu câteva recomandări. Iată care sunt acestea, dar și care sunt principalele caracteristici care le-au adus în topul celor mai bine vândute modele din ultimii ani.

Topper spuma memorie 80×190:

 • Dormeo Memosan Ultimo Roll-Up (vezi in Top-Shop) este un topper din spuma cu memorie de înaltă calitate, care-ți asigura tot confortul de care ai nevoie. Este ușor de utilizat și de depozitat, foarte practic și folositor oriunde. Pentru extra de igienă acesta vine la pachet cu o husă detașabilă și lavabilă.

Cumpara in oferta topper spuma cu memorie 90×190 Dormeo Memosan Ultimo Roll-Up 2in1:Topper spuma memorie 140×200:

 • Ted Aloe Memory (vezi in eMAG) este topper-ul care pe lângă confortul desăvârșit pe care-l oferă, beneficiază de protecție naturala antialergia pentru piele gratie materialului care-l învelește deoarece este tratat cu Aloe Vera. Asigura-ți un somn odihnitor și relaxant alegând nivelul de fermitate ideal.

Cumpara in oferta topper spuma cu memorie 140×200 TED Aloe Memory:


Topper spuma memorie 160×200:

 • Ortopedicus Memory 4+2 Argentum (vezi in Ortopedicus) este unul dintre cele mai bine vândute modele de toppere din spumă cu memorie de dimensiunea aceasta. Calitatea excelentă a materialelor, a husei, dar mai ales spuma Memory HD sunt principalele motive care au făcut posibil acest lucru.

Cumpara in oferta topper spuma memorie 160×200 Ortopedicus Memory 4+2 Argentum:


Sfaturi practice și utile ✔️

 • Măsoară cu exactitate dimensiunile patului astfel încât topper-ul pe care urmează să-l cumperi să se potrivească la fix (nici mai mare, nici mai mic). În caz contrar confortul nu va fi identic. ✔️
 • Pentru o întreținere cât mai ușoară a acestuia se recomanda achiziționarea unei huse de calitate, ușor de spălat și cu fermoar. De asemenea, curățarea și aerisirea, precum și întoarcerea sa de pe o parte pe cealaltă (ocazional – pt. a nu-si pierde adaptabilitatea), sunt esențiale. ✔️
 • Alegerea unui magazin de încredere este și ea destul de importantă, mai ales în cazul în care nu ești mulțumit cu produsul și dorești să-l schimbi. În plus, acestea oferă garanție de minim 2 ani. ✔️
 • Nu poate fi folosit imediat după ce a fost cumpărat. Orice topper cu spumă de memorie trebuie să fie lăsat extins pentru a se ventila și pentru a-și lua forma corecta. ✔️

Topper cu memorie VS Topper puf gasca și latex

TopperSaltea.ComRespirabilitateAdaptabilitateDurabilitateIgienaGreutatePreț
Spuma memoriemediemare, si lentamareridicatamedieeconomic
Puf gascainaltamediemediemediescazutaridicat
Latexmediemare, si rapidamaremediemareridicat

Magazin online cu preturi ieftine:

Ești un clasic și preferi plimbarea prin magazin pentru a vedea și pentru a putea atinge topper-ul pe care ți-l dorești înainte de a-l cumpăra, dar nu știi care sunt magazinele cu cele mai ieftine preturi? Nici o problema. TopperSaltea.Com ți-a pregătit lista celor 3 magazine cu vânzări record în 2022 pentru produsul pe care-l cauți – topper cu memorie:

Topper din spuma cu memorie in oferta, ieftine, Jysk, kaufland, Ikea, Dedeman
 • Topper spuma cu memorie Jysk: În magazinul acestora întâlnești toppere din spuma cu memorie de înaltă calitate la prețuri super avantajoase.
 • Topper spuma memorie Dedeman: Marele magazin Dedeman comercializează toppere din spuma cu memorie calitate premium (preturi ieftine).
 • Topper spuma cu memorie Ikea: Așa cum ne-a obișnuit deja, Ikea oferă publicului sau cele mai bune produse pentru casa, printre care și topper cu memorie.

În schimb, dacă ești adeptul cumpărăturilor online, să-ți cumperi un topper din spuma cu memorie nu a fost niciodată mai ușor! Nenumărați comercianți online din România îți stau non-stop la dispoziție cu oferte de nerefuzat.
eMAG.ro, Elefant.ro, Ortopedicus.com, Somnart.ro, Cel.ro, AloShop.ro, Top-Shop.ro și Drimus.ro sunt magazinele online cu cele mai bune oferte din sector, pe tot parcursul anului, în mod special de sărbători (Crăciun, 1 Iunie, BlackFriday etc.) atunci când prețurile scad considerabil. Făcând click pe oricare dintre magazinele prezentate puțin mai sus vei fii redirecționat către cele mai bune oferte ale acestuia.
Deja te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Topper Dormeo spuma cu memorie:

Topper Dormeo spuma cu memorie

Una dintre cele mai bune mărci producătoare de toppere din spumă cu memorie, și totodată cea mai îndrăgită în România, este Dormeo. Aceștia au tot ce ai nevoie pentru a te bucura mereu de un somn odihnitor.

Dormeo este Nr.1 in ceea ce privește raportul calitate-preț pentru 3 mari categorii de produse: perne, saltele, și bineînțeles toppere.

Mai mult decât atât, toppere-le din spumă cu memorie Dormeo sunt recunoscute ca fiind cele mai bune din sector. Peste 1mil. de romani au deja unul. Urmezi tu!

Topper cu memorie = cea mai bună soluție, cele mai bune toppere?

Da.
În mod special atunci când ești căutarea confortului suplimentar pe care saltea nu-l poate oferi, sau nu-l mai poate oferi din cauza vechimii sale. Deoarece este capabil să-ți ofere acel confort la care ai visat dintotdeauna, datorită spumei sale cu proprietăți unice care-i permit sa se adapteze corpului tău distribuind greutatea în mod uniform, topper-ul din spumă cu memorie visco s-a transformat rapid într-unul dintre cele mai bine vândute produse din acest sector.

Cel mai bun topper spuma cu memorie

Cumpara in oferta cel mai bun topper saltea spuma cu memorie din 2023:Rezumat
Topper spuma cu memorie | Recomandări 2023
Numele Articolului
Topper spuma cu memorie | Recomandări 2023
Descriere
Ești in căutarea celui mai bun topper din spuma cu memorie la un preț avantajos!? Ai picat la fix. Acesta este articolul tău! Selecția celor mai ieftine preturi din sector o găsești aici.
Autor